Kva seier elevane etter eit halvt år med nettbrett?

46 elevar har no evaluert den første halvårsperioden med bruk av nettbrett. Dersom nokon av dykk har lyst til å lese tilbakemeldingane frå elevane, så finn de desse her:
http://sdrv.ms/10Ivlt6

Viktige funn:

Mange er no positive til digitale lærebøker, men der er sjølvsagt nokon som ikkje likar dette. Fleirtalet verkar positive. Dette trur eg har samanheng med at det er enklare å lese pdf- og OneNote-utgåver av bøker på eit nettbrett, samanlikna med ein tradisjonell berbar pc. Pdf-lesaren i Windows 8 er veldig god. Og ideen med å importere pdf-en inn i OneNote har vore svært vellukka. Vi jobbar med å få med oss forlaga på dette også for neste skuleår.

Litt tekniske problem har det vore, spesielt med tastatura som vi nytta i byrjinga. Dei tastatura har vi bytta ut, og dei nye tastatura fungerer godt. Eg trur ikkje det har vore meir tekniske problem med nettbretta enn det har vore med dei andre elevpc-ane.

Elevane har vorte utfordra på både fordeler og ulemper med nettbrett kontra berbar pc. På den negative sida påpeikar mange at det blir litt mange komponentar å halde styr på. Dei ynskjer seg ei løysing der tastaturet fysisk kan koplast saman med brettet. Denne løysinga heiter jo hybrid 

Ut i frå våre positive erfaringar med windows8-nettbrett håpar vi at elevane kan få tilbod om ein hybrid-pc med Win8 i neste års elev-pc-ordning. Om vi får med oss forlaga på å teste ut vidare bruk av pdf-utgåver av lærebøkene vert også veldig spennande 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s